Privatni detektiv otkrio 4 jasna signala da vas muž vara: Ukoliko radi ove stvari, recite "zbogom" vašem braku
Ilustracija, Foto: Profimedia

dobro je znati

Privatni detektiv otkrio 4 jasna signala da vas muž vara: Ukoliko radi ove stvari, recite "zbogom" vašem braku

Privatni detektiv otkrio najčešće znakove koji ukazuju na to da bi vas partner mogao varati.

Objavljeno:

Prema istraživanju YouGova iz 2022., 54 posto Amerikanaca koji su bili u monogamnoj vezi kažu da su bili prevareni – bilo emocionalno, fizički ili na oba načina. Privatni detektiv Aron Bond, čovek koji možda nije pravi Bond, ali je u karijeri sumnjičavim partnerima potvrdio brojne preljube, za The Sun je otkrio najčešće znakove koji ukazuju na to da bi vas partner mogao varati.

Promene u korišćenju mobilnog telefona

"Ako počnu da nose svoj telefon svuda sa sobom, čak i po kući, ili se odbrambeno ponašaju kada ste u blizini njihovog telefona, to bi mogao biti znak da nisu verni", tvrdi Bond. Takođe, tvrdi da bi i nagla promena lozinke mogla biti razlog za sumnju.

Varanje
foto: Profimedia

Izgubili su interes za vas

"Pokazuju manje interesa da provode vreme s vama, ne raduju se kad vas vide i ne razgovaraju s vama o svom danu", nabrojao je još neke od znakova. "Ako osećate da vas je partner odjednom počeo izbegavati i ne želi više da radi stvari s vama ili vam prestane pričati o svom danu, onda je to još jedan razlog za sumnju", dodao je.

"Partneri koji varaju često izbegavaju svoje supružnike ili im govore manje o svom danu jer varanje može biti teško, nemoguće je zapamtiti sve laži detaljno pa se radije zatvore", objasnio je.

Promena polnog nagona

Oba ekstrema mogu biti razlog za brigu. "Ako vaš partner odjednom izgubi interes za intimnim odnosom s vama, to bi moglo ukazivati na neveru. U isto vreme, ako odjednom postane nezasit, može značiti da tako pokušava da prikrije neveru", tvrdi Bond.

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

"Oni koji varaju često ređe vode ljubav kod kuće jer, logično, to rade na drugom mestu, ali povremeno se može dogoditi i da više vode ljubav kod kuće, jer se osećaju krivima. Možda će početi da uvodi i nove stvari u vaš intimni život", dodaje.

Negativni su

Stres zbog sakrivanja može im postati previše pa ljudi koji varaju često počnu da se istresaju na partnera ili partnerku. "Kako bi se rešili napetosti koju osećaju iznutra, pokušaće sami sebe da uvere da ste vi problem i postaće kritični prema vama niotkuda", tvrdi.

Eto, to su četiri glavna znaka prema ovom nefilmskom Bondu. Naravno, sve to treba uzeti sa dozom sumnje jer - nije sve crno-belo.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/najzena/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.